çiçek severler için sonbahar olasılıkları?
1) Bahçenizdeki iyice kızarmış ve dalında kurumuş ortancaları toplayıp galvaniz çiçek kovasına koyabilirisiniz. Ya da kızarmış ortancalarla çok şık bir kapı süsü hazırlayabilirsiniz.

2) Sonbahar yapraklarından kapı süsü veya çok şık bir vazo aranjmanı hazırlayabilirsiniz. Bunun için doğadan topladığınız yaprakları kitapların arasında kurutup, kıvrılmamasını sağlayabilirsiniz. Ya da mikrodalga fırında yaprağın büyüklüğüne göre 30 sn veya 1 dk tutarak kıvrılmadan kurumasını sağlayabilirsiniz.

3) Sokaktaki veya bahçenizdeki çalıların kırmızı – yeşil yemişlerini, kuşburunlarını, dalları ve kızarmış yaprakları harmanlayarak çok şık aranjmanlar yapabilirsiniz.

4) Doğadan toplayacağını kozalakları vernikleyip yeşil iğneli yapraklarla harmanlayarak şık bir kompozisyon yaratabilirsiniz.

5) Şık bir ahşap kaba mumlar, sonbahar yaprakları, fındıklar, cevizler ve sonbahar yaprakları ile şık bir masa aranjmanı hazırlayabilirsiniz.

|